De to han hvalpe Hugo og Huksi har fundet deres kommende familier, så her ved indgang af den 3. uge, er det kun Herta, Hailly, Håb og Heidi, som mangler ny familie efter 14.6.2024.

3.5.24 Tasha acceptere nu hvalpe tages op og kikkes efter. Hun sikre dog lige med øjn-kontakt, at Ellen passer på hvalpen.

Fanni er forsat ikke velkommen inden for hegn, selv om fedter godt for Tasha. Med kropssprog (bla drej af hovedet til side, medens underlæbe løftes let) fortæller Tasha, der ikke ønskes slagsmål, men bare overenskomst om Fanni holder sig på rigtige side.  

4.5.24 Huksi får kaldenavn

Hjalmer, har han kommende

familie bestemt. Vis mor

kunne stoppe med ble skift,

så kunne han nu næsten gå.

4.5.24 Barnebarn med

                 HÅB

4.5.24 Barnebarn med

           HERTA

4.5.24 Barnebarn med

                HAILLY

4.5.24 Barnebarn med

Heidi, som Tasha renser

Hvalpene laver forsat kun

stort og småt på bud fra

Tasha`s tunge. Så føde-
kassen er ren for "uheld".

4.5.24 Hugo`s nye

familie har bestemt,

han beholder sit navn.

Også han har nu øjne,

som er næsten åbne,

men endnu ikke klare.

4.5.2024 På usikre ben forsøger hvalpene sig

enkeltvis og korter tid i og næsten ude af fødekassen. Så i morgen må børnebørn hjælpe

med klargøre hvalpegård til avis udlægning. Thi forventes snart hvalpene søger ud af kassen med stort og småt uden Tasha`s hjælp.

5.5.2024 Så er fødekasse flyttet mhp plastik under helle hvalpe kravlegård. Børnebørn hjælper med hygge, til Tasha får ro på.

5.5.2024 Så er kravlegård klar og fødekassen retur. Så hvalpene ligges retur.

Ikke længe efter retur i flyttekasse, må barnebarn dog have Herta op til lidt nusse.

Kort efter retur, finder ene af hvalpene selv ud på og retur fra kravlegård. Tasha fulgte dog med og tillader endnu ikke, at der er spontan afgang af stort og småt!! Så Ble skift skete uden for kassen under hvalpe protest!

8.5.2024 Efter nogle dages søgen, fandt Jan sted, hvor muligt købe LILLE tre i en negleklipper. Ellen gik straks i gang med hvalpenegle. Her Hugo, der ikke på nogle måde lod sig mærke af uvante behandling.

Efter negleklip, var der gang i gangtræningen. Mor er dog forsat forstyrrende, med sin evig rengøring. Tasha har den sidste uge sovet alene med hvalpene. Hun piber ved soveværelsesdør, når nogle gange i løbet af natten vil ud og "lette" sig for "ble" indhold.